• Afdeling: Holstebro
  • Ansættelsesdato: Tuesday, September 01, 2020

Få en balanceret karrierestart som revisortrainee i Danmarks bedste rammer, Holstebro


Udfold dit talent på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste. Her træder du ind i nogle lærerige rammer, hvor vi har fuld tillid til dig og dine evner, og hvor du bliver klædt grundigt på til at indfri dine drømme og ambitioner. Som revisortrainee vil du opleve en høj grad af frihed ledsaget af et stigende ansvar, som vi véd vil udvikle dig til at blive en god revisor. 

Hurtig kundekontakt og solid uddannelse  
Praktisk erfaring og uddannelse går hånd-i-hånd, og dét er vejen frem for dig her i Beierholm. Det er vores klare erfaring, at den kombination er den bedste måde at udvikle dine evner på som trainee. Derfor kommer du hurtigt til at løse opgaver for vores kunder, ligesom du bliver oplært internt og gennemfører vores interne, modulopbyggede traineeuddannelse. Ved siden af dit arbejde får du mulighed for at gennemføre en HD-uddannelse, så du får dit teoretiske fundament på plads.  


En lærerig hverdag blandt gode kolleger 
Hos os er det altid rart at komme på arbejde. Det kan du glæde dig til. Du vil opleve, at vi ikke er bange for at betro dig spændende opgaver, der sætter din hjerne i sving og udvikler dig fagligt. Du skal også forvente, at du udvikler dig som menneske. Det er en af fordelene ved at omgås gode kolleger i alle aldre, der har øje for, hvor du er i livet, og hvordan du har det. 


Hvad får du som trainee i Beierholm?
 

Et velafprøvet intro- og uddannelsesforløb 
En erfaren buddy, der får dig godt i gang 
Udgifter dækket til HD
Sundhedsordning m.v.
De bedste rammer at udvikle dig i


Hvad kommer du med? 

En færdig uddannelse fra f.eks. HHX, finansøkonom eller financial controller 
Mod på og lyst til at lære nyt og tage ansvar
Du kan godt lide at skrive og trives med at at tale med kolleger og kunder 


Hvilke opgaver skal du løse?

Regnskab og revision bliver fundamentet for din faglige udvikling
Rådgivning af kunder, når du har et fundament at tale ud fra
Øvrige opgaver aftaler vi i takt med din udvikling og interesse for opgaver og kunder


Hvordan ser din ansøgning ud?
Fortæl os, hvorfor du gerne vil være revisortrainee hos netop os. Du skal også huske, at sende dine uddannelsespapirer/-eksamenspapirer eller seneste karakterblad samt CV. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Beierholm – vi skaber balance:

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med mere end 1100 medarbejdere. Vi er en af Danmarks førende revisions- og rådgivningsvirksomheder, og det er ikke uden grund. Vi brænder for vores kunder. Vi brænder for at skabe de rigtige løsninger. Vi brænder for at skabe balance for kunder og medarbejdere. Vi har i mange år specialiseret os i at arbejde med mindre og mellemstore virksomheder med en professionel tilgang til revision og rådgivning, som er centreret omkring kompetence, nærhed og menneskelighed. Vi har kontorer i 29 danske byer, og vi er et uafhængigt medlem af det globale rådgivnings- og revisionsnetværk HLB. Som medlem af HLB kan vi rådgive og assistere vores kunder gennem medlemsfirmaer i mere end 150 lande ved at kombinere lokal ekspertise med globale kompetencer.

Hos Beierholm sætter vi en ære i at skabe et fagligt kompetent og professionelt miljø, hvor medarbejderne kan udvikle sig. Vi har en attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejdertrivsel, karriereudvikling og balance imellem arbejdsliv og privatliv har høj prioritet. Vi tror på, at økonomisk overskud starter med et menneskeligt overskud og glade medarbejdere. Vores medarbejdere bedømmer os for 6. år i træk som en af Danmarks bedste store arbejdspladser i "Great Place to Work".

Læs mere på www.beierholm.dk