• Afdeling: Ringsted

Indfri karrieredrømmen om at blive statsautoriseret revisor hos Beierholm, Ringsted

Byg videre på din værdifulde erfaring og indfri dine ambitioner som revisor på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste. Her træder du ind i nogle ambitiøse og attraktive rammer, hvor der er plads til at indfri dit fulde potentiale med god balance mellem arbejde og privatliv. Du kan glæde dig over en høj grad af frihed, og at vi værdsætter, at du tager ansvar.  

Din faglighed tiltrækker og fastholder kunderne
Hos Beierholm leverer vi rådgivning på højeste niveau til vores kunder, og den kvalitet i rådgivningen opretholder og udvikler du sammen med os. Vi forventer, at du har erfaring i at opbygge og vedligeholde langvarige kunderelationer takket være din faglige kunnen og skarpe blik for kundens behov. Du er god til at læse dine kunder og finde nye behov, og du ved, at kunden sætter pris på en ekstra indsats. Ligeledes agerer du hjemmevant i en digital virkelighed og kan bidrage til, hvilken vej vi skal gå. 

Udviklende rammer og et godt hold  
Vi tilbyder dig nogle både udfordrende rammer, hvor dine evner som leder skaber værdi omkring dig, og hvor din høje faglighed udvikler dine kolleger og vores tilbud til vores kunder. At agere gennemført professionelt ligger dybt i dig, og du ved hvor vigtigt, det er at være foran og smilende positiv i din omgang med kolleger og kunder.  Du får tilmed et fagligt stærkt og engageret hold af gode kolleger i ryggen, som du altid kan sparre med, og en målrettet intern undervisning som hjælper dig på vej til at blive statsautoriseret revisor.   

Hvilke opgaver skal du løse?

 • Revision, review og regnskabsopgaver
 • Budgetter og skattemæssige opgørelser
 • Rådgivning om skat, regnskab, digitalisering samt økonomiske og finansielle forhold
 • Opsøge nye kunder og opbygge kundeportefølje
 • Teamleder for yngre medarbejdere og mulighed for egen kundeportefølje

Hvad kommer du med?

 • 6-8 års erfaring som revisor og med mod på at læse til statsautoriseret revisor
 • Du er godt i gang eller færdig med cand.merc.aud. eller læser på SR-akademi
 • Evne til at læse dine kunder og afdække deres behov for rådgivning
 • Mod på at lede dygtige medarbejdere og være med til at udvikle Beierholm 
 • Veludviklede og sikre kommunikationsevner
 • Er interesseret i at deltage i netværk, som medvirker til at skaffe nye kundeleads
 • Stærke resultater og proaktiv opsøgende på nye kunder

Hvordan ser din ansøgning ud?
Fortæl os, hvorfor du skal være med til at styrke Beierholms rejse ind i fremtiden. Send også CV og andre relevante papirer via linket øverst. Vi ønsker ansættelse hurtigst muligt. Hvis du har spørgsmål kan du kontakt partner Dorte Grøndal Hansen tlf. 56 36 34 91. Vi glæder os til at høre fra dig.

Beierholm – vi skaber balance:

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med mere end 1100 medarbejdere. Vi er en af Danmarks førende revisions- og rådgivningsvirksomheder, og det er ikke uden grund. Vi brænder for vores kunder. Vi brænder for at skabe de rigtige løsninger. Vi brænder for at skabe balance for kunder og medarbejdere. Vi har i mange år specialiseret os i at arbejde med mindre og mellemstore virksomheder med en professionel tilgang til revision og rådgivning, som er centreret omkring kompetence, nærhed og menneskelighed. Vi har kontorer i 29 danske byer, og vi er et uafhængigt medlem af det globale rådgivnings- og revisionsnetværk HLB. Som medlem af HLB kan vi rådgive og assistere vores kunder gennem medlemsfirmaer i mere end 150 lande ved at kombinere lokal ekspertise med globale kompetencer.

Hos Beierholm sætter vi en ære i at skabe et fagligt kompetent og professionelt miljø, hvor medarbejderne kan udvikle sig. Vi har en attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejdertrivsel, karriereudvikling og balance imellem arbejdsliv og privatliv har høj prioritet. Vi tror på, at økonomisk overskud starter med et menneskeligt overskud og glade medarbejdere. Vores medarbejdere bedømmer os for 6. år i træk som en af Danmarks bedste store arbejdspladser i "Great Place to Work".

Læs mere på www.beierholm.dk