• Afdeling: Hobro

Engageret erfaren revisor søges til Beierholm, Hobro

Byg videre på din værdifulde erfaring og indfri dine ambitioner som revisor på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste, hvor der både er plads til at indfri karrieredrømmen og tid til familie og venner. Du kan glæde dig over en høj grad af frihed, og at vi værdsætter, at du tager ansvar. Vi har masser af spændende opgaver, og vi har brug for flere hænder, så vi alle kan få en god og balanceret hverdag.

Du bliver en del af Beierholm i Hobro, hvor 70 nye kolleger er klar til at byde dig velkommen. Hos Beierholm er vi til for vores kunder. Vi aflæser deres behov, så vi kan yde en proaktiv kundeservice, og gå det ekstra skridt, der er med til at sikre, kunderne bliver hos os. Derfor er du allerede fagligt stærk og ferm til den personlige relation med kunden, så de oplever en god og professionel service.

Et udviklende job med gode kolleger og spændende arbejdsopgaver
Vi tilbyder dig en balanceret hverdag, hvor du kan udvikle dig som revisor og som menneske. De udfordrende opgaver og vores omfattende interne undervisning vil styrke dine faglige kompetencer. Hvis du har evner og lyst til at blive statsautoriseret revisor, hjælper vi dig gerne hele vejen. Du får tilmed et fagligt stærkt og engageret hold af gode kolleger i ryggen, som du altid kan sparre med, og som glæder sig til at få gavn af dine evner og professionelle indstilling. Vi har en attraktiv arbejdsplads med et godt socialt arbejdsmiljø med fokus på medarbejdertrivsel og balance mellem arbejdsliv og privatliv. Du får frihed under ansvar til at løse arbejdsopgaver indenfor følgende: 

  • Ledende revisor på kundeopgaver i SMV-segmentet
  • Ansvar for gennemførsel af revision, review, diverse erklæringsopgaver mm.
  • Udarbejdelse og opstilling af års- og perioderegnskaber samt personlige regnskaber
  • Skattemæssige opgørelser for selskaber, personlig virksomheder og hovedaktionærer
  • Rådgivningsopgaver tilpasset dit erfarings- og uddannelsesniveau
  • Sparring og videndeling med kolleger samt oplæring af nye kolleger
  • Direkte kundekontakt og opbygning af langvarige kunderelationer

Forventningerne til dig
Du har mindst 5 års aktuel praktisk erfaring fra branchen og har uddannelse som HD-R, stud. cand.merc.aud. eller afsluttet cand.merc.aud.. Du er fagligt kompetent, og du har lyst til at lære mere, især når det gælder brugen af IT og digitale værktøjer. Du har lyst til kundekontakt, og du er god til at tale med mange forskellige mennesker, fordi du er troværdig, initiativrig og løsningsorienteret. Vi ser gerne, at du aktivt er med til at skaffe nye kunder. I din daglige adfærd optræder du professionelt og engageret.

Ansøgning
Vi glæder os til at modtage din ansøgning, CV, eksamensbevis og relevante papirer via linket øverst til højre. Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt og vil derfor vurdere ansøgningerne løbende. Tiltrædelse er snarest eller efter aftale.

Beierholm – vi skaber balance:

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med mere end 1100 medarbejdere. Vi er en af Danmarks førende revisions- og rådgivningsvirksomheder, og det er ikke uden grund. Vi brænder for vores kunder. Vi brænder for at skabe de rigtige løsninger. Vi brænder for at skabe balance for kunder og medarbejdere. Vi har i mange år specialiseret os i at arbejde med mindre og mellemstore virksomheder med en professionel tilgang til revision og rådgivning, som er centreret omkring kompetence, nærhed og menneskelighed. Vi har kontorer i 29 danske byer, og vi er et uafhængigt medlem af det globale rådgivnings- og revisionsnetværk HLB. Som medlem af HLB kan vi rådgive og assistere vores kunder gennem medlemsfirmaer i mere end 150 lande ved at kombinere lokal ekspertise med globale kompetencer.

Hos Beierholm sætter vi en ære i at skabe et fagligt kompetent og professionelt miljø, hvor medarbejderne kan udvikle sig. Vi har en attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejdertrivsel, karriereudvikling og balance imellem arbejdsliv og privatliv har høj prioritet. Vi tror på, at økonomisk overskud starter med et menneskeligt overskud og glade medarbejdere. Vores medarbejdere bedømmer os for 6. år i træk som en af Danmarks bedste store arbejdspladser i "Great Place to Work".

Læs mere på www.beierholm.dk