• Afdeling: Kolding
  • Ansættelsesdato: Sunday, September 01, 2019

Bliv revisortrainee hos Beierholm - én af Danmarks bedste arbejdspladser, Kolding

Der er plads på holdet, når vi nu åbner op for ansøgninger fra dig, der har lyst til at arbejde ved én af Danmarks bedste arbejdspladser.

Ja, det er ikke noget, vi bare siger – det er faktisk, sådan det er, når vi hvert år deltager i den landsdækkende trivselsmåling Great Place to Work og år efter år kommer ud blandt de bedste i Danmark.

Vi synes også, det er i orden at fortælle dig, at vi arbejder hårdt hver dag for at holde fast i de elementer, der skaber en god arbejdsplads for dig som kommende trainee. Din udvikling sikrer vi gennem praktisk erfaring og et grundigt uddannelsesforløb, hvor du sideløbende med arbejdet får mulighed for at tage en HD-uddannelse, ligesom du følger vores interne uddannelsesforløb. Du får gode kolleger, der glæder sig til at byde dig velkommen og sørger for, du kommer godt i gang.

Brænder du for at arbejde med kundeorienterede revisionsopgaver? 
Du kan se frem til en spændende og meningsfuld hverdag, hvor du indgår i afdelingens opgaveløsning for vores kunder, som primært er mindre og mellemstore virksomheder i lokalområdet. I takt med din udvikling og din interesse for opgaver og kunder, får du flere ansvarsområder og mere komplekse opgaver indenfor revision, regnskab, skat og rådgivning. Vores erfaring er, at du både vil opleve udvikling ift. din faglighed og som menneske.

Din buddy hjælper dig 
Som revisortrainee i Beierholm får du tilknyttet en ”buddy”, som sikrer, at du hurtigt bliver en integreret del af Beierholm og din afdeling. Du deltager i et omfattende introduktions- og uddannelsesforløb, hvor du sammen med dine trainee kolleger møder andre Beierholm kolleger, der står for jeres undervisning. Du skal have lyst til at lære, lyst til at udvikle dig og lyst til at blive del af en virksomhed, hvor vi har skyhøje ambitioner – og er helt nede på jorden.

Har du ambitionerne? Så har vi karrierevejene!
Vi er på nuværende tidspunkt knap 1.200 medarbejdere placeret over hele Danmark og vores størrelse åbner op for mange spændende jobmuligheder - måske du drømmer om at blive specialist inden for et fagligt felt, statsaut. revisor eller noget helt tredje? En ting kan vi love dig: Har du ambitionerne og lysten, så har du muligheden for at drive din karriere langt i Beierholm.

Som trainee i Beierholm får du Iphone, sundhedsordning og betaling af studieudgifter til HD.

Hvad kommer du med?
Du har typisk afsluttet HHX eller uddannelsen som finansøkonom eller financial controller. Du ved, at jobbet som revisor kræver lysten til at lære nyt og udvikle sig, og du er klar til at tage ansvar for dig selv. Du har fokus på, hvordan dit budskab leveres bedst muligt, hvad enten det er i skriftlig form, eller når du samarbejder med andre. Og så er det vigtigt, at du har lyst til at medvirke til, at vi fortsat har en god hverdag sammen på kontoret. 

Vi glæder os til at høre fra dig, hvorfor du har lyst til at blive trainee i Beierholm. Husk endvidere at medsende dine uddannelses-/eksamenspapirer eller seneste karakterblad.

Bemærk: Vi behandler ansøgninger løbende og ansættelsen vil være fra 1. september 2019.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning via linket øverst til højre.

Du kan læse mere om Beierholm og møde os på www.beierholm-revisortrainee.dk eller www.facebook.com/beierholmrevisortrainee.

Beierholm – vi skaber balance:

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med mere end 1100 medarbejdere. Vi er en af Danmarks førende revisions- og rådgivningsvirksomheder, og det er ikke uden grund. Vi brænder for vores kunder. Vi brænder for at skabe de rigtige løsninger. Vi brænder for at skabe balance for kunder og medarbejdere. Vi har i mange år specialiseret os i at arbejde med mindre og mellemstore virksomheder med en professionel tilgang til revision og rådgivning, som er centreret omkring kompetence, nærhed og menneskelighed. Vi har kontorer i 29 danske byer, og vi er et uafhængigt medlem af det globale rådgivnings- og revisionsnetværk HLB. Som medlem af HLB kan vi rådgive og assistere vores kunder gennem medlemsfirmaer i mere end 150 lande ved at kombinere lokal ekspertise med globale kompetencer.

Hos Beierholm sætter vi en ære i at skabe et fagligt kompetent og professionelt miljø, hvor medarbejderne kan udvikle sig. Vi har en attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejdertrivsel, karriereudvikling og balance imellem arbejdsliv og privatliv har høj prioritet. Vi tror på, at økonomisk overskud starter med et menneskeligt overskud og glade medarbejdere. Vores medarbejdere bedømmer os for 6. år i træk som en af Danmarks bedste store arbejdspladser i "Great Place to Work".

Læs mere på www.beierholm.dk