• Afdeling: Vordingborg
  • Ansøgningsfrist: 20. december 2018

Revisorer med engagement søges til Beierholm i Vordingborg

Gode kolleger og ledere hænger ikke på træerne – det skulle da lige være hos os i Beierholm Vordingborg.

Hos Beierholm i Vordingborg har vi endda hele 24 af dem, som står parat til at byde dig velkommen. Vi har plads til flere revisorer, der ligesom os er top motiverede af at gøre en forskel for kunderne, udvikle sig fagligt og ikke mindst at have et godt kollegaskab med humor og højt til loftet. I Beierholm vil vi være de bedste til mennesker - både kunder og medarbejdere, og vi er for 6. år i træk blandt Danmarks bedste arbejdspladser kåret af Great Place to Work.

Jobbet til dig
Vi søger erfarne revisorer, der kan bidrage til løsningen af en række opgaver sammen med gode kolleger. Vi tager udgangspunkt i, hvordan du bedst arbejder og sikrer os, at du får en god introduktion til vores kunder, kolleger og arbejdsgange.

Vi har brug for dig, der har en kompetent og professionel adfærd og som er motiverende i dit samvær med andre. Du får selvstændigt ansvar for kunder og får i tæt sparring med kolleger og partnere råderum til at levere de gode løsninger, der skaber værdi for kunder i SMV-segmentet. Du overholder altid dine aftaler, og du får stor fleksibilitet til at tilrettelægge dine arbejdsopgaver, så der er balance mellem arbejde og fritid/familieliv. Hos os får du gode kolleger, et stærkt fællesskab kolleger imellem med en uformel omgangstone, sociale aktiviteter og højt til loftet.
Et af vores kendetegn er, at du arbejder med hele kundens forretning og ikke blot enkelte dele heraf, så dine opgaver vil bl.a. være:

  • Revision og review af regnskaber
  • Udarbejdelse og opstilling af års- og perioderegnskaber
  • Skattemæssige opgørelser for selskaber, personlig virksomhed og hovedaktionærer
  • Rådgivningsopgaver og sparring tilpasset dit erfarings- og uddannelsesniveau
  • Direkte kundekontakt og opbygning af langvarige kunderelationer

Hvad kendetegner dig?
Vi søger erfarne revisorer med minimum 4 års eller +10 års erfaring fra revisionsbranchen. Du har færdiggjort din HD eller Cand.merc.aud. Er du HD’er, og overvejer du at læse videre til cand.merc.aud. er det også en mulighed, men ikke et krav.
Vi har stor fokus på proaktiv rådgivning af vores kunder, så de oplever, at deres revisor er nærværende og en vigtig sparringspartner og rådgiver. Derfor er det essentielt, at du er engageret og fagligt kompetent, interesserer dig for at lære mere, er resultatorienteret og arbejder struktureret. Du har lyst til kundekontakt, og du er god til at tale med mange forskellige mennesker.

Spørgsmål og ansøgning
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte statsaut. revisor Morten K. Nielsen, tlf. 5536 5020 / 2849 6450. Vi glæder os til at modtage din ansøgning og CV m.v. via linket øverst til højre. Vi gør opmærksom på, at ansøgningerne vil blive behandlet løbende.

Beierholm – vi skaber balance:

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med mere end 1100 medarbejdere. Vi er en af Danmarks førende revisions- og rådgivningsvirksomheder, og det er ikke uden grund. Vi brænder for vores kunder. Vi brænder for at skabe de rigtige løsninger. Vi brænder for at skabe balance for kunder og medarbejdere. Vi har i mange år specialiseret os i at arbejde med mindre og mellemstore virksomheder med en professionel tilgang til revision og rådgivning, som er centreret omkring kompetence, nærhed og menneskelighed. Vi har kontorer i 29 danske byer, og vi er et uafhængigt medlem af det globale rådgivnings- og revisionsnetværk HLB. Som medlem af HLB kan vi rådgive og assistere vores kunder gennem medlemsfirmaer i mere end 150 lande ved at kombinere lokal ekspertise med globale kompetencer.

Hos Beierholm sætter vi en ære i at skabe et fagligt kompetent og professionelt miljø, hvor medarbejderne kan udvikle sig. Vi har en attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejdertrivsel, karriereudvikling og balance imellem arbejdsliv og privatliv har høj prioritet. Vi tror på, at økonomisk overskud starter med et menneskeligt overskud og glade medarbejdere. Vores medarbejdere bedømmer os for 6. år i træk som en af Danmarks bedste store arbejdspladser i "Great Place to Work".

Læs mere på www.beierholm.dk