• Afdeling: Aalborg
  • Ansøgningsfrist: Monday, December 31, 2018

IT-projektleder til Beierholm, Aalborg

Har du lyst til at præge udviklingen i en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder?

”Du sætter barren for en lang række udviklings- og digitaliseringsprojekter, der understøtter, at vi fortsat er kundens foretrukne revisor. Og så indgår du i en ambitiøs og humoristisk afdeling, der ikke er fastlåst i specifikke platforme eller teknologier – vi anvender det, der er bedst for os,” fortæller din nye leder, digitaliseringschef Claus Lykke Sørensen.

Har du lyst til at præge udviklingen i en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder?

Velkommen til Beierholm – a Great Place to Work
Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med næsten 1.200 medarbejdere. Vi har kontorer i 29 danske byer, og vi er netop igen blevet kåret som en af Danmarks bedste arbejdspladser*.

Tag ansvar for vores fremtidige udviklingsprojekter
Som projektleder bliver du en del af vores digitaliseringsafdeling og får ansvar for en række IT-udviklingsprojekter med egne udviklere såvel som eksterne leverandører. Du står i spidsen for at gennemføre og implementere projekterne, der er defineret af vores overordnede strategi, der har fokus på, at vi fortsat vil være den foretrukne samarbejdspartner for små og mellemstore virksomheder i Danmark.

”Projekterne befinder sig primært inden for to grene. Dels er de rettet mod vores interne processer, der skal effektiviseres og optimeres, og dels er de kendetegnet ved at være kunderettede udviklingsprojekter, der skal sættes strøm til, så vi sikrer bedre kommunikation med vores kunder og understøtter vores samarbejde.” – Claus

Din stilling indebærer, at du sikrer fremdriften af vores nuværende digitaliseringsprojekter samt styrer og koordinerer de fremtidige. Desuden sikrer du, at udviklingen af vores digitale produkter understøtter vores forretningsområder, ligesom du varetager den interne og eksterne kommunikation i forbindelse med implementering af produkterne. En vigtig del heraf er at sikre balancen mellem drift og nytænkning. 

Erfaren og selvstændig projektleder

  • Du har minimum et par års erfaring fra en lignende IT-projektlederrolle med mindre og større udviklingsprojekter, så du efter en kortere introduktion kan lede projekterne fra start til slut
  • Du har forståelse for softwareudvikling og teknologier som HTML, .NET, web services og API-integrationer, men du behøver ikke være ekspert, da vi har dygtige udviklere i afdelingen
  • Du har flair for at drive og optimere processer samt kendskab til Scrum, sprint management og det agile univers
  • Du er en holdspiller, der altid sætter kundernes behov i centrum, og du er god til at motivere dine kolleger.

Lyder det som noget for dig?
Så send din ansøgning og dit CV via linket øverst til højre. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte digitaliseringschef Claus Lykke Sørensen på tlf. 9634 7901 eller på cls@beierholm.dk.

Vi gør opmærksom på, at vi behandler ansøgningerne løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

*I regi af Great Place to work 2018

Beierholm – vi skaber balance:

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med mere end 1100 medarbejdere. Vi er en af Danmarks førende revisions- og rådgivningsvirksomheder, og det er ikke uden grund. Vi brænder for vores kunder. Vi brænder for at skabe de rigtige løsninger. Vi brænder for at skabe balance for kunder og medarbejdere. Vi har i mange år specialiseret os i at arbejde med mindre og mellemstore virksomheder med en professionel tilgang til revision og rådgivning, som er centreret omkring kompetence, nærhed og menneskelighed. Vi har kontorer i 29 danske byer, og vi er et uafhængigt medlem af det globale rådgivnings- og revisionsnetværk HLB. Som medlem af HLB kan vi rådgive og assistere vores kunder gennem medlemsfirmaer i mere end 150 lande ved at kombinere lokal ekspertise med globale kompetencer.

Hos Beierholm sætter vi en ære i at skabe et fagligt kompetent og professionelt miljø, hvor medarbejderne kan udvikle sig. Vi har en attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejdertrivsel, karriereudvikling og balance imellem arbejdsliv og privatliv har høj prioritet. Vi tror på, at økonomisk overskud starter med et menneskeligt overskud og glade medarbejdere. Vores medarbejdere bedømmer os for 6. år i træk som en af Danmarks bedste store arbejdspladser i "Great Place to Work".

Læs mere på www.beierholm.dk