• Afdeling: Nykøbing Falster
  • Ansøgningsfrist: 22. marts 2018
  • Ansættelsesdato: 1. september 2018

Bliv revisortrainee hos Beierholm, Nykøbing Falster

Som revisortrainee hos Beierholm får du meget mere end bare et uddannelsesforløb og et diplom. I Beierholm ser vi nemlig et stort potentiale i vores trainees, og vi tror på, at du fra dag ét er ivrig efter at lære, tage ansvar og gøre en positiv forskel for kunden, dine kolleger og ikke mindst din egen karriere. Og selv om vi er helt nede på jorden, har vi skyhøje ambitioner, og vi er klar til at give dig den bedste start på din karriere som revisortrainee hos Beierholm. Til Beierholm i Nykøbing er vi på udkig efter to dygtige trainees, som vil med på holdet.

Din udvikling er vores mål
I Beierholm vil vi være de bedste til mennesker – både kunder og medarbejdere. Det betyder, at vi ikke alene vil udvikle dine kompetencer som revisor, men også din evne til at yde optimal kundeservice.
Din udvikling sker igennem praktisk erfaring, indblik i branchen og ikke mindst et omfattende internt undervisningsprogram og HD-studiet. I takt med din udvikling får du flere ansvarsområder og mere komplekse opgaver, så vi sammen udvikler din faglighed og dig som menneske.

Din buddy hjælper dig
Som revisortrainee i Beierholm får du tilknyttet en ”buddy”, som sikrer, at du hurtigt bliver en integreret del af Beierholm og dit lokale revisorteam. Du deltager i et omfattende introduktionsforløb, hvor du møder alle de andre trainees i Beierholm og derved får skabt det netværk, som du kan sparre med i hele din revisorkarriere.
Som revisortrainee i Beierholm får du en ny iPhone, en bærbar pc, betaling af studieudgifter til HD og i det hele taget super gode arbejdsforhold.

Din profil
Du har afsluttet HHX eller uddannelsen som finansøkonom eller financial controller. Du er nysgerrig, trives med ansvar og er i stand til at tænke tværfagligt. Du er god til at formulere dig både skriftligt og mundtligt. Du er imødekommende og ser muligheder frem for begrænsninger. Du brænder for at lære nyt og bruge din viden til at gøre en forskel for kunder og kolleger. Du sidder allerede nu og overvejer, hvordan du vil formulere en motiveret ansøgning og skabe din egen karriere som revisortrainee i Beierholm.

Så, hvad venter du på?

Ansøg nu
Vi venter på din ansøgning. Søg stillingen via linket "ansøg" for oven på annoncen.

Mød os på www.beierholm-revisortrainee.dk eller www.facebook.com/beierholmrevisortrainee

Beierholm – vi skaber balance:

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med mere end 1100 medarbejdere. Vi er en af Danmarks førende revisions- og rådgivningsvirksomheder, og det er ikke uden grund. Vi brænder for vores kunder. Vi brænder for at skabe de rigtige løsninger. Vi brænder for at skabe balance for kunder og medarbejdere. Vi har i mange år specialiseret os i at arbejde med mindre og mellemstore virksomheder med en professionel tilgang til revision og rådgivning, som er centreret omkring kompetence, nærhed og menneskelighed. Vi har kontorer i 29 danske byer, og vi er et uafhængigt medlem af det globale rådgivnings- og revisionsnetværk HLB. Som medlem af HLB kan vi rådgive og assistere vores kunder gennem medlemsfirmaer i mere end 150 lande ved at kombinere lokal ekspertise med globale kompetencer.

Hos Beierholm sætter vi en ære i at skabe et fagligt kompetent og professionelt miljø, hvor medarbejderne kan udvikle sig. Vi har en attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejdertrivsel, karriereudvikling og balance imellem arbejdsliv og privatliv har høj prioritet. Vi tror på, at økonomisk overskud starter med et menneskeligt overskud og glade medarbejdere. Vores medarbejdere bedømmer os for 6. år i træk som en af Danmarks bedste store arbejdspladser i "Great Place to Work".

Læs mere på www.beierholm.dk