• Afdeling: Hadsund
  • Ansættelsesdato: 1. december 2017

Serviceminded bogholder til erhvervsservice, Hadsund

Faglige udfordringer • sparring • service

Beierholm Hadsund er i vækst, og vi søger derfor en erfaren, serviceminded og omgængelig bogholder, som skal være med til selvstændigt at servicere vores kunder med daglige bogførings- og afstemningsopgaver.

Vi er et af Beierholms mindre kontorer med 10 medarbejdere, hvilket giver masser af muligheder for at sætte sit eget præg på dagligdagen. Som kolleger kan vi lide at være sammen - vi har en uformel humoristisk omgangstone, som omkranser vores høje, professionelle niveau. Vi sætter en ære i, at levere kvalitetsydelser omgivet af en høj grad af service og proaktivitet. Vi arbejder seriøst og professionelt og giver samtidigt plads til humor og fællesskab. Vi gør vores yderste for at servicere vores kunder, så de oplever et positivt samarbejde med os. Som vores nye medarbejder skal du kunne se dig selv som en del heraf, og samtidig med at du er fagligt dygtig skal du være god til kundekontakt, og være god til at opbygge langvarige og tillidsfulde kunderelationer.

Dine opgaver vil dels blive udført ude hos vores kunder og dels på vores kontor. Da du skal servicere flere kunder, vil du opleve en stor afveksling af arbejdsopgaverne.

Dine opgaver:

  • Finansbogholderi samt debitor, kreditor og lagerstyring
  • Lønadministration (primært Danløn, Bluegarden)
  • Momsopgørelser/-afsteming og angivelser
  • Diverse afstemninger af bogholderi og regnskabstal
  • Sørge for løbende rapportering til ledelsen
  • Klargøring til årsregnskab

 Der er tale om en fuldtidsstilling, men der er mulighed for at aftale deltid.

Din profil
Du har en allround bogholderimæssig baggrund med flere års erfaring fra en regnskabsfunktion eller en erhvervsserviceafdeling. Det er vigtigt for os, at du er kvalitetsbevist og kan forstå og tilfredsstille kundernes behov. Jobbet kræver at du er god til at holde overblik. Da en del af vores værdier er at levere kompetente ydelser omgivet af god service, nærvær og menneskelighed, er det endvidere vigtigt, at du er udadvendt, omgængelig og serviceminded. Vi forventer at du er en god kollega såvel internt som overfor de virksomheder du servicerer, og at virksomhederne vil betragte dig som deres foretrukne leverandør.

Det er et krav, at du har et godt kendskab til økonomisystemer, og at du kan dokumentere erfaring med C5, E-conomics, Navision og/eller tilsvarende programmer. Da en del af arbejdet vil foregå ude hos kunderne, er der krav om, at du har bil til rådighed.

Ansøgning
Hvis du ønsker at høre mere om jobbet, er du velkomment til at kontakte Brian Nielsen på 96715802. Vi glæder os til at modtage din ansøgning, CV samt relevante papirer via linket øverst til højre. Vi gør opmærksom på, at ansøgningerne vil blive behandlet løbende.

 

Beierholm – vi skaber balance:

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med mere end 1000 medarbejdere. Vi har kontorer i 26 danske byer, og som medlem af RSM International er vi i stand til at rådgive og assistere vores kunder gennem medlemsfirmaer i mere end 120 lande.

Hos Beierholm sætter vi en ære i at skabe et fagligt kompetent og professionelt miljø, hvor medarbejderne kan udvikle sig. Vi har en attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejdertrivsel, karriereudvikling og balance imellem arbejdsliv og privatliv har høj prioritet. Vi tror på, at økonomisk overskud starter med et menneskeligt overskud og glade medarbejdere. Vores medarbejdere bedømmer os som en af Danmarks bedste arbejdspladser i "Great Place to Work".

Læs mere på www.beierholm.dk