• Afdeling: Kolding
  • Ansøgningsfrist: 10. oktober 2017

Revisor med 2-4 års erfaring, Kolding

Vil du med på holdet på Danmarks bedste arbejdsplads*?

Hos Beierholm vil vi være de bedste til mennesker, og det gælder både kunder og medarbejdere. Vi har travlt. Derfor søger vi den rette kandidat, som med kompetent og professionel adfærd kan være med til at yde en nærværende og proaktiv service over for vores mange kunder i SMV-segmentet.

Som vores nye kollega i Beierholm Kolding får du 42 kolleger, som er dine daglige sparringspartnere. Pt. er vi fordelt på to adresser, men fra januar 2018 samles vi på vores flotte, nybyggede kontor på Birkemose Allé 19 i Kolding.

Sammen leverer vi professionelle ydelser omgivet af en høj grad af service. Vi sætter en ære i at være tæt på vores kunder, hvilket vi blandt andet opnår ved at vise interesse og være hjælpsomme. Derved opnår vi det bedst mulige samarbejde – og det bedste resultat. I afdelingen har vi en uformel omgangstone og et godt socialt sammenhold.
 
Dine opgaver
Som vores nye kollega kommer du til at arbejde med følgende:

  • Revision og review af regnskaber
  • Udarbejdelse og opstilling af års- og perioderegnskaber
  • Bogføringsmæssig assistance for vores kunder
  • Skattemæssige opgørelser for selskaber, personlig virksomhed og hovedaktionærer
  • Rådgivningsopgaver tilpasset dit erfarings- og uddannelsesniveau
  • Sparring og videndeling med kolleger
  • Direkte kundekontakt og opbygning af langvarige kunderelationer

Du får opgaver, som passer til dit niveau, og du får en høj grad af ansvar for selvstændig opgaveløsning. Samtidigt er dine kolleger og din partner dine daglige sparringspartnere og referencer. I takt med din udvikling vil du få mere komplekse opgaver. Kunderne er sammensat af en lang række mindre og mellemstore virksomheder fra mange forskellige brancher.

Din profil
Som vores nye kollega er det vigtigt, at du er fagligt kompetent og kan dit fag. Vi har brug for, at du har 2-4 års praktisk erfaring fra branchen. Måske er du i gang med at uddanne dig til HD. Du er interesseret i at udvikle dig yderligere. Du har også lyst til kundekontakt, og du er god til at tale med mange forskellige mennesker. I din daglige adfærd optræder du professionelt og engageret. Herudover lægger vi vægt på, at du arbejder målrettet og effektivt og har sans for detaljen.

Spørgsmål og ansøgning
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte statsaut. revisor Henrik Larsen på tlf. 7353 4530.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og CV m.v. via linket øverst til højre. Vi gør opmærksom på, at ansøgningerne vil blive behandlet løbende.

*I regi af Great Place to Work 2016

Beierholm – vi skaber balance:

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med mere end 1000 medarbejdere. Vi har kontorer i 26 danske byer, og som medlem af RSM International er vi i stand til at rådgive og assistere vores kunder gennem medlemsfirmaer i mere end 120 lande.

Hos Beierholm sætter vi en ære i at skabe et fagligt kompetent og professionelt miljø, hvor medarbejderne kan udvikle sig. Vi har en attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejdertrivsel, karriereudvikling og balance imellem arbejdsliv og privatliv har høj prioritet. Vi tror på, at økonomisk overskud starter med et menneskeligt overskud og glade medarbejdere. Vores medarbejdere bedømmer os som en af Danmarks bedste arbejdspladser i "Great Place to Work".

Læs mere på www.beierholm.dk